https://religiousopinions.com
Slider Image

Finalistes American Idol Who are Christian

L’estimi o l’odi, American Idol és un dels espectacles més populars d’Amèrica. Artistes del Top 12 han passat a ser superestrelles en molts gèneres, com Christian, Gospel, Top 40 / Pop i Country. Molts d’ells van començar a l’església o van acabar a les llistes evangèliques. Si bé cada temporada ha tingut cristians a fer el Top 12/13, fins ara, les temporades 11, 8 i 6 han tingut el màxim.

Temporada 12 Concursants

La finalista Amber Holcomb assisteix a la festa finalista de la FOX 'American Idol' a The Grove el 7 de març de 2013 a Los Angeles, Califòrnia. Foto de Kevin Winter / Getty Images

La temporada 12 va tenir nou de cada deu concursants basats en la fe.

Colton Dixon (temporada 11)

Colton Dixon. Kevin Winter / Getty Images

Vam veure per primera vegada a Colton i la seva germana Schyler el 2011 quan van fer les audicions per al programa. Sense aconseguir el Top 24, Schyler va fer un segon intent el 2012 i Colton va estar allà per obtenir suport moral. Els jutges van insistir que també va fer una audició i tots dos van aconseguir els bitllets d'or a Hollywood. Schyler no ha arribat al final, però Colton ha anat fins a la continuació.

Tot i que el programa no es va centrar en la seva fe, el facebook de Colton no va deixar cap dubte sobre la intensitat que té. Quan els productors del programa van ser advertits que les seves "declaracions religioses" li podrien costar la corona de la IA, encara no es va incitar, dient que preferiria agradar a Déu que a l'home.

Colton va ser votat el 26 d'abril de 2012.

  • Talla de pèl Colton Dixon

Erika Van Pelt (temporada 11)

Erika Van Pelt. Kevin Winter / Getty Images

Quan Erika era petita, la seva mare la va animar a unir-se a la seva germana per cantar a la coral infantil de l'església. Quan tenia set anys, els seus forts talents vocals li van fer un lloc cantant en solitari amb el cor per a adults. Enumera una de les seves influències musicals més importants com Kim Burrell. Erika va ser votada el 22 de març de 2012.

Heejun Han (Temporada 11)

Heejun Han. Kevin Winter / Getty Images

L’organitzador sense ànim de lucre coreà-americà de 22 anys, de Nova York, té la distinció de ser el primer concursant masculí d’origen d’Àsia Oriental que va arribar fins al Top 13. El seu compte personal de twitter anuncia la seva fe al món dient., "TOT PER DÉU TOT PER DÉU" a la secció "sobre mi". Heejun va arribar al top 9, sent eliminat el 29 de març del 2012.

Jeremy Rosado (temporada 11)

Jeremy Rosado. Kevin Winter / Getty Images

El recepcionista de 19 anys en una clínica de malalties infeccioses de Florida va ser el primer concursant votat en la temporada 11. Rosado, que també exerceix com a líder de culte a la seva església, el Ministeri Internacional LifeChanging, no el va deixar frenar. Va aparèixer el dilluns següent a Live With Kelly i va interpretar "Gravity" per Shawn McDonald. Jeremy enumera a Francesca Battistelli, Kirk Franklin i Israel Houghton com els seus artistes preferits. Jeremy va ser eliminat el 8 de març de 2012.

Joshua Ledet (temporada 11)

Joshua Ledet. Kevin Winter / Getty Images

Joshua Ledet prové d'un fort context de l'església. Fill d'un pastor, canta cada setmana a la House of Prayer Holiness Church de la seva ciutat natal de Westlake, Louisiana amb els seus set germans. Josh i el seu germà Jason escriuen la majoria de les cançons que canten.

Jacob Lusk (temporada 10)

Jacob Lusk Kevin Winter / Getty Images

Quan Jacob Lusk va arribar a la final d'American Idol a la temporada 10, va portar amb ell anys d'experiència i talent coral de l'església que van portar a la gent i als jutges. El conserge spa de Compton va ser un intèrpret destacat a la celebració de la Spiritual Experience Celebration 2010 amb Vanessa Bell Armstrong i Ben Tankard.

En un moment destacat Idol, Randy Jackson va anomenar la interpretació de Jacob de "God Bless The Child" durant la setmana de Hollywood com a millor de la història del programa.

Didi Benami (temporada 9)

Didi Benami. Michael Buckner / Getty Images

La finalista de la temporada 9, Didi Benami, va ser una cambrera que vivia a Los Angeles quan va arribar a la final de l'AI. L'ex-estudiant de la Universitat Belmont va dir que la mort de la seva millor amiga, Rebecca Joy Lear, va inspirar-se per provar-ho.

Didi va ser el tercer finalista a tornar a casa a la temporada 9.

Lacey Brown (temporada 9)

Lacey Brown. Jason Merritt / Getty Images

Lacey Brown va ser la primera finalista a tornar a casa a la nou temporada, rebent la votació del programa el 17 de març. La filla dels co-pastors de Victory Church a Amarillo, Texas, Lacey va treballar amb els joves universitaris de l'església abans de provar-ho. per AI per segona vegada. Va arribar a la setmana de Hollywood a la temporada 8 però no va aconseguir el tall als dotze finals.

Tim Urban (temporada 9)

Tim Urban. Michael Buckner / Getty Images

Quan Tim Urban va fer les audicions per a American Idol el 2009, ell no era un foraster dels escenaris, havent actuat al voltant de Dallas amb la seva banda en diverses esglésies i esdeveniments. El membre d'Actors, Models and Talent for Christ (AMTC) va rebre el suport en línia del bloc "Votar pel pitjor", però això no va ser suficient per evitar que tornés a casa el 21 d'abril.

Danny Gokey (Temporada 8)

Danny Gokey - promo 2010. RCA - Crèdit fotogràfic: Andrew Southam

Danny Gokey va arribar a la vuitena temporada d'American Idol com a director de música de l'església de Milwaukee, Wisconsin. La seva història sobre perdre la seva dona Sophie un mes abans de la seva audició va guanyar el cor d’Amèrica i el seu talent i humil esperit el va aprofundir. Va acabar la temporada com a tercera finalista.

El 2009, Gokey va signar amb 19 enregistraments / RCA Nashville i va llançar My Best Days, un àlbum country. Un any després va ser nomenat Millor Artista de Nova Invisió en els primers premis anuals American Country Awards, però va perdre davant Easton Corbin.

Kris Allen (Temporada 8)

Kris Allen. Charley Gallay / Getty Images

Kris Allen va obtenir el títol 8 ídol de la temporada el 2009. Membre del ministeri de culte a la New Life Church a la seva ciutat natal de Conway, Arkansas, va ser fitxat a Jive Records un cop acabada la temporada i el seu àlbum debut publicat el 2009.

Matt Giraud (8a temporada)

Matt Giraud. Kevin Winter / Getty Images

Matt Giraud va arribar a la vuitena temporada d'American Idol com a músic de l'església que havia llançat dos CDs indie. La seva història del ídol va acabar el 29 d'abril.

Michael Sarver (Temporada 8)

Michael Sarver. Kevin Winter / Getty Images

El natural de Louisiana, que es diu Jasper, casa de Texas, va començar a escriure cançons a l'edat de 14 anys. Tres anys després, va aprendre a tocar la guitarra i aquestes habilitats el van ajudar a dirigir l'adoració a la Harvest Church de Jasper.

El temps de Michael a l'AI va arribar al final del 26 de març, però la seva carrera musical començava. Està signat a Dream Records, un segell independent del Grup de Música Universal que gestiona el Dream Center de Los Angeles, un programa sense ànim de lucre dedicat a ajudar a les ciutats interiors.

Scott MacIntyre (temporada 8)

Scott MacIntyre. Scott MacIntyre

Scott MacIntrye, com a primer finalista cec a American Idol, va tenir tota la seva experiència en fer allò que els altres consideren fora de qüestió. Després de estudiar música al Reial Conservatori de Música de Toronto de jove, la seva família es va traslladar als Estats Units i va ser escolaritzada fins que va ser acceptada al Barrett Honors College i al Herberger College of Fine Arts de l'Arizona University., va rebre les prestigioses beques Marshall i del Regne Unit Fulbright i va ser classificat per USA Today com un dels vint millors estudiants de primer nivell del país. Als 19 anys, es va graduar a l’ASU Summa Cum Laude i va obtenir un màster a la Royal Holloway, a la Universitat de Londres i al Royal College of Music d’Anglaterra.

Jason Castro (7a temporada)

Jason Castro: Qui sóc. Atlàntic

La temporada 7 va lliurar al texà Jason Castro. Tot i que la seva fe no es va interpretar al programa, va estar sempre amb ell. Va acabar l’espectacle amb un tercer subcampionat i va signar amb Atlantic Records. El seu primer títol principal es va publicar el 2009. Un segon llançament a Atlantic va seguir un any després, amb cinc de les vuit cançons fent una reaparició. La diferència (a part de cinc cançons noves) és que Qui sóc estrenat al mercat cristià.

En una entrevista a The Christian Post, Jason va dir que el seu pla no incloïa una versió cristiana, però les cançons que va escriure van expressar un moment en la seva vida quan tenia un anhel de Déu. Va explicar, dient: "Vaig estar tan cansat tot el temps, que ni tan sols tenia energia per arribar a Déu i vaig començar a tenir aquesta enyorança de més Déu a la meva vida. I volia més Déu en la meva música. Cada dia, puc comptar amb la connexió amb ell allà ".

Chris Sligh (Temporada 6)

Chris Sligh a la festa anual dels 12 millors American Idol - 2007. Michael Buckner / Getty Images

Abans de la sisena temporada d'American Idol, Chris Sligh no era aliè a la música ni a l'església. Fill d'un capellà militar, Chris va començar la seva aventura amorosa amb la música a l'escola secundària. El College va ser pre-dret al Pensacola Christian College fins que es va transferir a la Universitat Bob Jones per obtenir un títol en música durant el seu segon any. Va excel·lir musicalment fins a tal punt que va ser convidat a fer audicions tant per a The Juilliard School com per a la Metropolitan Opera de Nova York, però aquells kudos no van impedir que fos expulsat durant el seu any principal quan va ser atrapat assistint a un concert de rock cristià.

  • Tingueu una oportunitat en alguna cosa bonic
  • Chris Sligh AI Photo Gallery

Jordin Sparks (6a temporada)

Jordin Sparks. 2007 Getty Images

Jordin Sparks va guanyar el títol Idol de la temporada 6 el 2007. Va venir a la sèrie com a guanyador del punt de vista general de la GMA Academy el 2004 i amb experiència de gira com a cantant de fons amb Michael W. Smith.

Després d’Idol, Jordin va signar amb Jive Records i va assolir durament els gràfics Pop. Tot i que les seves cançons són més saludables que religioses, ella mateixa és la mateixa i abraça els reptes de ser cristià en un món sec.

Ho va explicar durant una entrevista amb 'Everyday Christian'. "La meva fe ha estat una part important de com he mirat la meva carrera. Vaig començar a cantar a l'església molt jove i em vaig treure d'allà. Amb la meva postura de puresa, estic molt atent amb el que porto i les lletres en les meves cançons.

Lakisha Jones (Temporada 6)

Lakisha Jones 2007: al Entertainment Weekly And Vavoom's Upfront Party. Evan Agostini / Getty Images

Als cinc anys, Lakisha Jones va començar a cantar a la Mount Zion Missionary Baptist Church a la seva ciutat natal de Flint, Michigan. D’allí va passar a cantar amb els guardonats Madrigal Singers de la Central High School de Flint, seguits d’un títol en música de l’Universitat de Michigan-Flint. Després d'un trasllat a Houston, Jones va treballar a la Catedral Abundant Life i va cantar en el seu cor de 70 membres durant sis anys.

Després de deixar Idol al quart lloc el 9 de maig i de la gira a Idol, Lakisha no es va quedar molt al ralentí. Ella es va incorporar al repartiment de "El color morat" de Broadway com a solista de l'església i com a Sofia durant les actuacions matinàries.

El disc de debut de Jones, So Glad I'm Me té una data de llançament del 19 de maig del 2009.

Melinda Doolittle (Temporada 6)

Melinda Doolittle - American Stars en Concert - The Spring Break Tour. Kevin Winter / Getty Images

Ningú que va escoltar Melinda Doolittle cantar a American Idol creuria que era sorda durant tot el setè grau i que el seu professor de cor li va dir regularment que "només en bocava les paraules", però ella ho era. Finalment, la gran música de la universitat de Belmont la va superar tant que va treballar com a cantant de recuperació professional per a artistes com Aaron Neville, Anointed, BeBe i CeCe Winans, Kirk Franklin, Alabama, Jonny Lang, Michael McDonald i Vanessa Bell Armstrong. Després va venir American Idol ...

El tercer finalista va signar amb el segell independent Hi-Fi Recordings l'estiu del 2008 i va llançar el seu debut CD, Coming Back to You el 3 de febrer de 2009.

Phil Stacey (Temporada 6)

Phil Stacey - 2009 - American Stars in Concert - The Spring Break Tour. Kevin Winter / Getty Images

El 2006, quan Phil Stacey va fer les audicions per a American Idol, va ser el ministre de la música i la Third Class official a la Marina dels Estats Units. També era un pare expectant, que va acabar perdent el naixement de la seva filla McKayla perquè ella va néixer mentre esperava el seu torn per cantar.

Tanmateix, res d'això va impedir que anés fins als sis primers llocs. De fet, la seva família, la seva església i els seus amics de la Marina van ser alguns dels seus més forts partidaris. La Marina fins i tot li va permetre anar a la gira a Idol en lloc de tornar al servei.

Després d’Idol, Stacey va llançar un àlbum country, però menys d’un any després, va canviar d’engranatge a Reunion Records, que va llançar el seu debut el 2009.

  • Phil Stacey AI Photo Gallery
  • Lloc oficial de Phil Stacey

Chris Daughtry (5a temporada)

Chris Daughtry - 2008 American Music Awards. Frederick M. Brown / Getty Images

Chris Daughtry va arribar al lloc número quatre de la cinquena temporada, rebent el vot del programa el 10 de maig. Mentre que és un rocker a través i a través, escriu música que prové d’arrels cristianes i representa una perspectiva de la vida cristiana. De fet, Chris pertanyia a un grup de rock cristià anomenat Absent Element abans d'Idol.

Ha girat amb Day of Fire, el seu àlbum "Home" s'ha fet bé a la ràdio cristiana i va cantar vocals a "Slow Down" (de l'àlbum Revelation del tercer dia).

  • Perfil Daughtry
  • Chris Daughtry AI Photo Gallery
  • Daughtry Review

Mandisa (5a temporada)

Mandisa - promo 07. Sparrow / EMI

Nascuda i criada a Citrus Heights, Califòrnia, Mandisa va créixer cantant a l'església. Va treballar com a cantant de còpia de seguretat per a una gran varietat d'artistes, com l'autora i locutora cristiana Beth Moore, Sandi Patty, Shania Twain, Take 6 i Trisha Yearwood abans de la cinquena temporada d'American Idol. Mandisa va ser votat al 9è lloc el 5 d'abril i va signar amb Sparrow Records a principis del 2007 després de la finalització de la gira Idol.

Mandisa ha llançat dos àlbums de gospel i dos àlbums de Nadal (un de llargària i un EP).

  • Perfil de Mandisa

Carrie Underwood (4a temporada)

Carrie Underwood - Grammes 2009. Frazer Harrison / Getty Images

Carrie Underwood, la guanyadora de la temporada 4, va començar a cantar de petita a l'església. Si bé el seu gènere és country (i té més de 50 premis per demostrar el bo que és), les seves arrels basades en la fe encara brillen. El seu single, "Jesus, Take the Wheel", va guanyar sis premis, va ser nomenat el 2006 per a la cançó del Grammy Country Song, així com el Dove Country Single of the Year i, com a to de trucada, va vendre més d'un milió de descàrregues i va estar certificat. Platí.

  • "Cançó cristiana de la setmana -" Jesus Take the wheel "
  • Carrie Underwood Biografia
  • Carrie Underwood AI Photo Gallery
  • Acords / Lletres de les cançons de Carrie
  • Revisió
  • Carnival Ride Review

George Huff (Temporada 3)

George Huff. Cortesia de Word Records

Després de créixer cantant a l'església, George Huff va entrar en el punt de mira nacional de la tercera temporada d'Idol. Va romandre al programa fins el 5/05/04, quan va ser eliminat a la cinquena posició. Després de la gira Idol, Huff va tenir ofertes de diverses etiquetes, però signades amb Word. El seu llançament de debut va ser un EP de Nadal titulat My Christmas EP i va arribar a les botigues el 2004. Un any després va sortir Miracles i George Huff va arribar a les botigues el 7 d'abril de 2009.

  • Revisió
  • George Huff obté un colomar el 2006
  • L'huracà Katrina deixa la família de George Huff sense llar

Ruben Studdard (temporada 2)

Ruben Studdard. J Records

El guanyador de la segona temporada, Ruben Studdard, va debutar amb un àlbum de R&B ( Soulful ) que va vendre més de 400.000 còpies en la seva primera setmana de llançament. El seu segon llançament va sortir de les seves arrels evangèliques i es titulava I Need an Angel . Va debutar a les llistes de gospel al número 1 com a debut més gran del gospel des del projecte Nu Nation de Kirk Franklin el 1998 i va vendre més de 500.000 còpies. Àlbum número tres, The Return el va portar de nou a R&B i l'àlbum número quatre, que sortirà a la venda el 19 de maig de 2009, es titularà Love IS .

  • Perfil de Ruben Studdard
  • La revisió del retorn
  • Music Chart Actuació de Ruben Studdard

RJ Helton (primera temporada)

RJ Helton. Ritus B

La primera temporada a AI ens va donar RJ (Richard Jason) Helton, que va ser votat el 14/08/02 en cinquè lloc. A la tardor de 2003, Helton va ser signat per B-Rite Music i el seu àlbum de debut, Real Life, va arribar a les botigues del 2004. El llançament va arribar al número 14 del gràfic dels millors àlbums de Billboard de Billboard, però va tenir vendes poc fàcils i Helton semblava esvair-se. des de la vista.


El 18 d'octubre de 2006, Helton va aparèixer com a convidada al programa de ràdio satèl·lit de SIRIUS, Larry Flick, "OutQ in the Morning". Quan se li va preguntar per què ja no cantava música inspiradora, Helton va respondre: "Jo puc tenir una fe, però no puc ser qui vull ser. Així, moltes coses personals que necessitava superar i estar orgullós de qui jo. va ser. El fet que sóc gai no vol dir que no puc estimar a Déu ".

  • Revisió de la vida real
8 bruixes famoses de la mitologia i el folklore

8 bruixes famoses de la mitologia i el folklore

Glossari de xinto: definicions, creences i pràctiques

Glossari de xinto: definicions, creences i pràctiques

Singapur, el país més religiós del món

Singapur, el país més religiós del món