https://religiousopinions.com
Slider Image

Biografia de Matthew West

Matthew West va néixer

25 d'abril de 1977 com Matthew Joseph West a Chicago, Illinois.

Cita de Matthew West

"La cosa és, vestir-se, anar a l'església, deixar caure una vintena al plat de l'oferta. Totes les coses estan bé, però això no et converteix en cristià."

De l’entrevista de About.com 2009 amb Kim Jones

Matthew West Els primers anys

Criat als afores de Chicago, Matthew West tenia dues passions ... beisbol i música. Va jugar a bàsquet a l'escola secundària i va ser el capità del seu equip com a sènior. Va obtenir una beca de música de quatre anys a la Universitat Millikin a Illinois i es va graduar el 1999. Poc després de graduar-se, Word Music el va signar a un contracte de cançó.

Jump5, Rachael Lampa i Salvador van gravar tota la seva música i West va satisfer la seva pròpia necessitat d’actuar jugant a col·legis i esglésies. Va gravar una demostració i el 2002, Universal South el va convocar a una reunió.

Matthew West va signar:

Pocs dies abans de la reunió amb l'etiqueta, West es va tancar fora de casa. Va intentar obrir una finestra per entrar, però la seva mà va relliscar i va passar pels vidres. Una forta hemorràgia li va provocar un estat de xoc. Els treballadors de la construcció el van trobar ensorrat al carrer i el van portar a l'hospital. Es va despertar cinc dies després de la notícia que els metges van sentir que no tornaria a jugar mai més. Tres mesos després de teràpia física, va tornar a jugar i es va recuperar completament. L’oferta amb Universal South encara estava oberta i Happy, el seu llançament de debut, va arribar a les botigues el 2004.

Matthew West obté una nova etiqueta

Després de dos llançaments amb Universal South i un realliberament de la seva demostració com a projecte de llargmetratge West es va traslladar a Sparrow Records. Es van fer plans per assolir l'estudi amb cançons noves i es van reservar concerts arreu. Però tot es va acabar amb una crisi després que Matthew va perdre la veu i li van dir que havia tingut un pòlip vascular i uns vasos sanguinis hemorragats en els seus acords vocals. L’únic tractament que li permetria tornar a cantar va ser dos mesos de silenci i cirurgia completes.

Les coses es van enfosquir i West va dir que estava en un lloc incert. La seva fe, però, no li va permetre estar-hi massa temps. Al final de la recuperació, la veu tornava, la fe era forta i la seva carrera tornava a la seva marxa. Something To Say, el seu primer projecte Sparrow, llançat el 2008 i el single principal, "The Motions" es va convertir en un èxit número 1.

Discografia de Matthew West:

  • Live Forever, 2015
  • Into the Light, 2012
  • El cor del Nadal, 2011
  • La història de la teva vida, 2010
  • Alguna cosa a dir, 2008
  • Vendes, 2006
  • Història, 2005
  • Feliç, 2004

Cançons inicials de Matthew West:

  • "Un amic al món"
  • "Sé que hi ets"
  • "Guarda un lloc per a mi"
  • "Tu ets tot"
  • "Life Inside You"

Extres de Matthew West:

  • Artistes que semblen similars a Matthew West
  • Cançons de casaments cristians
  • Cançons funeràries cristianes

Notícies i notes de Matthew West:

  • Matthew West va obtenir dues candidatures als Premis dels Fan de K-LOVE el 2015
  • La millor música cristiana de Nadal del 2011
  • 40 millors cançons cristianes del 2008
  • Els 10 millors hits del 2005

En línia de Matthew West

  • Lloc oficial de Matthew West
  • Matthew West a Twitter
  • Matthew West al Facebook
  • Matthew West a YouTube
Religió de Timor Oriental, una comunitat catòlica al sud-est asiàtic

Religió de Timor Oriental, una comunitat catòlica al sud-est asiàtic

Somnis profètics: estàs somiant el futur?

Somnis profètics: estàs somiant el futur?

Una pregària per la festa de Nadal

Una pregària per la festa de Nadal