https://religiousopinions.com
Slider Image

David Crowder Biografia

David Crowder Nascut:

David Wallace Crowder va néixer el 29 de novembre de 1971 a Texarkana, Texas, fill d'un venedor d'assegurances i d'un treballador social. Diu que va créixer escoltant Elvis, Willie Nelson, Olivia Newton John i Bill Gaither.

David Crowder Citació:

"Definitivament, la meva música segueix sent música perquè l'església es canti en un entorn corporatiu. Així és com estic junt, i el que em fa il·lusió fer-me d'ajudar a l'església anunciar coses a Déu". (a partir d’una entrevista de 2013 amb Christianity Today)

David Crowder Biografia:

David Crowder va ser estudiant a la universitat de Baylor quan va començar la seva carrera musical. Quan Baylor era un col·legi cristià, David es va sorprendre que molts dels estudiants no assistissin a l'església. El seu remei? Va començar-ne un amb un amic anomenat "Chris Seay! La Església Baptista de la Unió va néixer el 1995 per convertir l'església (i Jesús) una cosa que els 20 alumnes no només vingueren a gaudir, sinó que es relacionarien amb ella.

El 2002 va signar els registres Sixsteps / Sparrow, la banda va tenir una durada de deu anys, guanyant 14 Dove Awards, abans de retirar-se el 2012. Mentre que David sabia que la banda de David Crowder * havia acabat, sabia que Déu encara tenia plans musicals per al seu futur. La idea per a Crowder i per a Neon Steeple va néixer al seient de salt del bus del tour durant la seva última gira com a "David Crowder * Band".

David Crowder Discografia:

Com a multitud

  • Neon Steeple - 2014

Com a grup de David Crowder

  • Fes-nos el descans - 2012
  • Oh For Joy - 2011 (va guanyar un Dove for Christmas Album of the Year el 2012)
  • Church Music - 2009 (va guanyar un disc Dove for Praise & Worship of the Year el 2010)
  • Solució - 2007 (va guanyar un colom de l´Àlbum de llaudiment i adoració de l´any el 2008)
  • Col·lisió B - 2006
  • Sunsets & Sushi - 2005
  • A Collision - 2005 (va guanyar una paloma per Rock / Contemporary Album de l´any el 2006)
  • The Lime CD - 2004
  • Il·lumina - 2003
  • El CD Groc - 2003
  • Ens sents? - 2002
  • El CD Verd (EP) - 2002
  • All I Can Say - 1999 (independent)

David Crowder Cançons inicials:

  • "El meu estimat"
  • "Que gran"
  • "Perquè ell viu" (Remix amb Bill Gaither)
  • "Heus aquí el meu cor"
  • "Les Altures"

Vídeos musicals de David Crowder:

  • "Carol of the Bells / Christmas Eve" (veure vídeo)
  • "Everything Glorious" (veure video)
  • "Foreverandever Etc ..." (veure vídeo)
  • "Com li encanta" (veure video)
  • "Let Me Feel You Shine" (veure vídeo)
  • "No One Like You" (veure vídeo)
  • "SMS [Brilla]" (veure vídeo)

Notícies i notes de David Crowder:

  • Crowder arriba als 3 Premis de Fan de K-LOVE el 2015
  • "Amor revolucionari" - David Crowder Band - Cançó de la setmana (2005)
  • David Crowder * Band - Un dels artistes destacats de la música inspirada en les cròniques de Narnia
  • Llista de reproducció: Cançons cristianes sobre Déu
  • Llista de reproducció: cançons cristianes sobre l’amor de Déu
  • Llista de reproducció: Christian Worship Songs

El premi David Crowder Dove guanya:

  • 2013 - Àlbum d'esdeveniments especials de l'any - Passió: comencem el futur
  • 2012 - Àlbum de Nadal de l'any - Oh For Joy
  • 2011 - Formulari de vídeo de l'any breu - "SMS (brillantor)"
  • 2011 - Àlbum d'esdeveniments especials de l'any - Passió: Despertar
  • 2010 - Album de pregó i adoració de l'any - Música de l'església
  • 2009 - Àlbum d'esdeveniments especials de l'any - Passió: Déu d'aquesta ciutat
  • 2008 - Cançó de l'any / rock gravat contemporani - "Everything Glorious"
  • 2008 - Embalatge de música enregistrat de l'any - Remedi
  • 2008 - ​​Àlbum d'esdeveniments especials de l'any - Glòria revelada
  • 2008 - ​​Àlbum de pregó i adoració de l´any - Remedi
  • 2007 - Àlbum d'esdeveniments especials de l'any - Passió: Tot Gloriós
  • 2006 - Rock / Contemporary Album de l'any - Una col·lisió
  • 2006 - Rock / Cançó enregistrada contemporània de l'any - "Heus aquí el nostre rei"
  • 2006 - Àlbum d'esdeveniments especials de l'any - Música inspirada en les cròniques de Narnia: el lleó, la bruixa i el vestuari
Creeu un Altar Alimentari per a Mabon

Creeu un Altar Alimentari per a Mabon

Què és un Santuari Shinto?

Què és un Santuari Shinto?

Què és un Golem?  Introducció a la criatura a partir del folklore jueu

Què és un Golem? Introducció a la criatura a partir del folklore jueu