https://religiousopinions.com
Slider Image

Mary Mary Biografia

Mary Mary Formada

El seu àlbum debut a Columbia va sortir el 2000.

Mary Mary: Els primers anys

Les germanes Erica i Tina Atkins, nascudes a dos anys de diferència, van créixer cantant en cors de l’església. La música sempre va ser el seu somni, de manera que tots dos es van inscriure al col·legi El Camino per estudiar veu. Al començament dels anys vint, van fer una gira amb el programa gospel de Michael Matthews del 1995 Mama I'm Sorry i tots dos van actuar com a cantants de còpia de seguretat de diversos artistes populars del R&B durant els propers dos anys.

Mary Mary: La gran pausa

El productor Warryn Campbell (amb qui es va casar Erica el 2001) els va ajudar a aconseguir el seu talent davant EMI Music i es va signar un acord editorial. Les seves cançons aviat es van escoltar a les principals bandes sonores de pel·lícules en moviment per a Dr. Dolittle i The Prince of Egypt, així com als àlbums d'artistes com Yolanda Adams, 702 i Robin S.

La força del seu talent es va fer evident ràpidament a l’àmbit del cantant i Columbia Records els va signar a un contracte de gravació el 2000. El seu àlbum de debut, Thankful, va arribar a les botigues al maig i va ser certificat per RIAA Gold el 23 d’agost del 2000, Platí el desembre. 17, 2001. Va guanyar el GRAMMY Millor Àlbum de Gospel Contemporani Soul el 2000 i el Dove Urban Album de l'any el 2001.

De l'escenari a la petita pantalla

El 29 de març de 2012, els fanàtics es van connectar a WE TV per veure que Erica i Tina debutaven el seu propi programa de televisió setmanal. Mary Mary fa als espectadors darrere dels escenaris on les germanes equilibren el treball, la família, les relacions i la vida en general.

Erica va sola

Els rumors d'un esclat van començar a colpejar fort i el desembre del 2012. Al gener del 2013, les germanes van dir a Essence.com que no és un trencament, sinó que només es va "unir al maluc". durant 12 anys i van necessitar temps per a reavaluar la seva vida. Erica volia seguir una carrera en solitari i Tina volia temps fora dels focus per viatjar i descansar (quan no filmava l’espectacle). Van assegurar a tothom que no importa el que passi amb la música o el programa de televisió, són i sempre seran germanes que s’estimen.

Mary Mary Discografia

  • It's Personal - 2015 - projecte en solitari de Tina Campbell
  • Help 2.0 - 2015 per Erica Campbell
  • Ajuda - 2014 - projecte en solitari d’Erica Campbell
  • Go Get It, 2012
  • Something Big, 2011
  • The Sound, 2008
  • Mary Mary Christmas, 2006
  • Mary Mary, 2005 (certificat RIAA Gold 15/12/2005)
  • Increïble, 2002 (certificat RIAA Gold 30/09/2003)
  • Agraït, 2000

Mary Mary també ha aparegut en ...

  • WOW Gospel 2014
  • WOW Gospel 2012
  • WOW Gospel 2011
  • WOW Gospel 2010
  • WOW Gospel 2009
  • WOW Gospel 2008
  • WOW Gospel 2007
  • WOW Gospel 2006
  • WOW Gospel 2003
  • WOW Gospel 2001

Mary Mary Cançons inicials:

  • "La cosa més gran i més gran"
  • "Assegut amb mi"
  • "Alguna cosa gran"
  • "Sobreviure"
  • "La festa real (aniversari de Trevon)"

Premis Mary Mary

Premis sobre els lectors de About.com

  • Millor artista de gospel urbà - 2012
  • Millor artista gòtic urbà - 2011

American Music Awards

  • Artista inspirat contemporani preferit - 2009
  • Artista inspirat / cristià contemporani preferit - 2005

Premis ASCAP

  • Premi Nota Golden - 2011

Premis BET

  • Millor artista del gospel - 2013
  • Millor artista del gospel - 2011
  • Millor artista del gospel - 2009

Premis Dove

  • Cançó enregistrada urbana de l'any "Get Up" - 2009
  • Àlbum de gospel contemporani de l'any Mary Mary - 2006
  • Cançó Urbana de l'Any Urbà "Dansa, dansa, dansa" - 2004
  • Cançó enregistrada de Gospel contemporani de l'any "Al matí" - 2003
  • Cançó Urbana de l'any gravat "Gràcies" amb Kirk Franklin - 2002
  • Àlbum Urbà de l'Any Agraït - 2001
  • Cançó de l'any enregistrada per a Urban "Shackles (Praise You)" - 2001

Premis GRAMMY

  • Ajuda del millor àlbum de Gospel (Erica Campbell) - 2015
  • Millor cançó de Gospel "Go Get It" - 2013
  • Millor cançó de Gospel "God In Me" - 2010
  • Millor interpretació de gospel "Get Up" - 2009
  • Millor àlbum contemporani de Soul Gospel Agraït - 2000

Premis MOBO

  • Best Gospel Act - 2001
  • Millor Acte gospel - 2000

Premis d'imatge NAACP

  • Cançó excepcional "God In Me" - 2010
  • Artista destacat Gospel (tradicional o contemporani) - 2009

Premis Lady Train of Soul

  • Millor àlbum gospel Agraït - 2001

Premis Estel·lars

  • Grup Duo de l'Any - 2013
  • Grup contemporani / duo de l'any - 2013
  • CD contemporani de l'Any Go Get - 2013
  • Single / Inspirational Urban o Performance of the Year "Go Get It" - 2013
  • CD d'esdeveniments especials de l'Any Go Get It - 2013
  • Vídeo musical de l'any - Format curt "Go Get It" - 2013
  • Duo de grups contemporanis de l'any - 2010
  • Grup Duo de l'Any - 2010
  • Cançó de l'any "Déu en mi" - 2010
  • Single / Inspirational Urban / Performance of the Year "God in Me" - 2010
  • Single / Inspirational Urban / Performance of the Year "Heaven" - 2006
  • Duo de grups contemporanis de l'any - 2004
  • Grup Duo de l'Any - 2001
  • Nou artista de l'any - 2001
  • CD contemporani de l'Any Agraït - 2001
  • Duo de grups contemporanis de l'any - 2001

Mary Mary News:

  • Mary Mary obté 6 nodes estel·lars per al 2013
  • Mary Mary obté 2 nodes GRAMÀTICS per al 2013
  • Mary Mary obté 2 nodrits GRAMÀTICS per al 2012
  • Els millors àlbums de Christian - març de 2011
  • Premis BMI Christian Music - 2010
  • 20 millors cançons cristianes del 2009
  • Els 10 millors àlbums cristians venuts el 2005
  • Millors àlbums de gospel urbà

Mary Mary Extres:

  • Vídeos Urban Gospel
  • Cants cristians sobre Déu
  • Cançons de casaments cristians i cançons d’amor
  • Les 10 millors versions de "O Come, All Ye Faithful"
Com fer un examen de la consciència

Com fer un examen de la consciència

Evidències arqueològiques sobre la història bíblica d’Abraham

Evidències arqueològiques sobre la història bíblica d’Abraham

Els avantatges de la meditació

Els avantatges de la meditació