https://religiousopinions.com
Slider Image

Bryan Duncan

Bryan Edward Duncan va néixer el 16 de març de 1953 a Ogden, Utah, fill d'un predicador.

Els primers anys de Bryan Duncan

Mentre vivia a Carolina del Nord de jove, Bryan Duncan va començar a escriure cançons i a tocar la guitarra. L'any 1972, a mesura que el seu talent creixia, l'estudiant va formar la Sweet Comfort Band amb el baterista Rick Thomson i el baixista Kevin Thomson. Sweet Comfort va signar amb Light Records i va publicar cinc àlbums entre 1979 i 1983. Després de la seva gira de comiat el 1984, Bryan va sortir en solitari, iniciant-se en un camí que el portaria a més de 25 anys a la indústria.

La carrera professional de Bryan Duncan

Optant per quedar amb Light Records, Duncan va gravar dos àlbums abans de traslladar-se a Myrrh per a dos llançaments més. El 1989 va canviar a Word Records, llançant dos àlbums més abans de la seva publicació de 1993, Mercy, va fer que la seva brillant estrella fos supernova! Els cinc primers números de Mercy amb altres cinc números seguits van fer de Bryan Duncan un nom propi de la música cristiana.

Durant els pròxims deu anys del seu contracte amb Word, Bryan va jugar una mitjana de 200 espectacles a l'any i es va extremar, lluitant contra l'addicció i la depressió a tots els fronts.

Un divorci, un programa de recuperació i molta recerca d'ànima després, Bryan ha format la banda de Nehosoul, va formar el seu propi segell discogràfic Red Road Records (breu de Redemption Road Records), va iniciar un programa de ràdio anomenat Radio Rehab: Road To Redemption i va aconseguir. es va tornar a casar.

Cita famosa de Bryan Duncan

de familychristian.com

"He de reconèixer que amb els anys he estat molt enutjat per les meves habilitats inefectives la meva incapacitat de vendre discos molt bé, o no aconseguir el problema. Sent mal entès pels cristians sovint, no". Acabo d’enviar tots els senyals equivocats, i m’he enutjat perquè, en algun moment, vaig sentir com si degués ser director de màrqueting de Déu. Déu ni tan sols vol un director de màrqueting. No estic en el negoci dels negocis, sóc en l'experiència de relació. Vull representar a Crist de les pitjors maneres i penso que li faig un favor. "

Trivia Bryan Duncan

  • Bryan Duncan ha tingut més d'un milió de vendes discogràfiques en els seus més de 35 anys de carrera.
  • Ha guanyat quatre premis Dove i es va incorporar al Saló de la Fama de la Música Cristiana el 2007.
  • Duncan ha escrit dos llibres, "Benvolgut Déu ... Realment ?: Oracions que no escolteu a l'Església" i "Hogwash: Ride Smilin ... ... Fa que la gent sigui nerviosa"
  • Bryan es va casar amb Cassie en una platja de Maui i no una sabata estava a la vista.

Discografia de Bryan Duncan

Amb la banda NehoSoul:

  • Encara Dancin, 2008
  • Un Nadal de NehoSoul, 2005
  • Music City Live, 2005

Àlbums en solitari:

  • Converses, 2013
  • Joy Ride, 2000
  • Love Takes Time: 17 Clàssics atemporals, 1999
  • La darrera vegada que vaig estar aquí, 1998
  • Blue Skies, 1997
  • Oracions tranquil·les, 1996
  • Christmas is Jesus, 1995
  • Unidos En El (castellà), 1995
  • Revival lent, 1994
  • Pietat, 1992
  • Confessions anònimes d’un amic lunàtic, 1990
  • Whistlin 'In the Dark, 1988
  • Holy Rollin ', 1986
  • Have Yourself Committed, 1985

Amb Sweet Comfort Band:

  • Perfect Timing, 1984
  • Cutting Edge, 1982
  • Hearts of Fire, 1981
  • Hold on Tight, 1980
  • Breaking the Ice, 1979
  • Sweet Comfort, 1977

Cançons inicials de Bryan Duncan:

  • "Les coses canvien"
  • "Un cop he arribat"
  • "El Shaddai / Tu ets el meu amagatall"
  • "El teu amor, la meva estalvia gràcia"
  • "Paradís"
  • "Tota la meva vida"
  • "Cinc pedra llisa"
Religió de Timor Oriental, una comunitat catòlica al sud-est asiàtic

Religió de Timor Oriental, una comunitat catòlica al sud-est asiàtic

Somnis profètics: estàs somiant el futur?

Somnis profètics: estàs somiant el futur?

Una pregària per la festa de Nadal

Una pregària per la festa de Nadal