https://religiousopinions.com
Slider Image

Newsboys Biografia

Els periodistes formats el 1985 a Mooloolaba, Austràlia per Peter Furler i George Perdikis.

Noticiaris als primers dies

Durant els dos primers anys després de formar-se, la banda que actualment coneixem com a Newsboys es deia The News, i van tocar espectacles als soterranis de les esglésies i als pubs de la seva natal Austràlia. Van publicar un disc indie i això va ser suficient per cridar l'atenció de Refuge Communications. Després de signar amb Refuge el 1987, van venir als Estats Units i van canviar el seu nom a The Newsboys per evitar conflictes amb Huey Lewis i les notícies.

Jornades d’etiquetes importants

El 1990, el grup va signar amb Star Song i va llançar els seus propers set àlbums amb el segell. Per l'àlbum número tres, la banda estava cridant l'atenció. Una col·laboració amb el músic, compositor i productor Steve Taylor els va portar al següent nivell. EMI / Sparrow va comprar Star Song i la nova força motriu va ajudar a empènyer la banda encara més lluny.

Membres de Newsboys

  • Jody Davis - guitarra
  • Michael Tait: vocal
  • Jeff Frankenstein: claus
  • Duncan Phillips: bateria

Ex-membres de Newsboys

  • Peter Furler - bateria seguida de vocals (1985 - 2009) - Peter és un artista solista d’èxit
  • George Perdikis - guitarra (1985 - 1990)
  • John James - vocals (1986 - 1998) - John és evangelista i cofundador de i-REACH International
  • Sean Taylor - baix (1986 - 1994) - Sean és ara professor
  • Phil Yates - guitarra (1987 - 1989) -
  • Corey Pryor - claus (1989 - 1990 i 1991 - 1993) - Corey torna a Austràlia, treballant com a productor, director musical i consultor.
  • Jonathan Geange - guitarra (1990 - 1991) - Jonathan ensenya guitarra a través de SupaStarGuitar
  • Vernon Bishop - guitarra (1991 - 1992)
  • Kevin Mills - baix (1994 - 1995) - Mort el 3 de desembre del 2000 després d'un accident de moto
  • Phil Joel (Urry) - baix (1995 - 2006) - Després d'una exitosa carrera en solitari, Phil i la seva dona van fundar el ministeri deliberatPeople
  • Bryan Olesen - guitarra (2003 - 2006) - Bryan és membre fundador de VOTA
  • Paul Colman - guitarra (2006 - 2009) - Paul és un artista solista d’èxit

Discografia

  • Al·leluia per a la creu, 2014
  • Reinicieu, 2013
  • God Not Dead, 2011
  • Nadal! - EP de Newsboys Holiday, 2010
  • Born Again, 2010
  • A les mans de Déu, 2009
  • newsboys en directe: Houston We Are GO, 2008
  • The Greatest Hits, 2007
  • Anar | Remixat, 2007
  • Va, 2006
  • Reigns: The Worship Collection, 2005
  • Devoció, 2004
  • Adoració: The Worship Album, 2003 - Certificat RIAA Gold
  • Prospera, 2002
  • Shine - The Hits, 2000 - Certificat RIAA Gold
  • LoveLibertyDisco, 1999
  • Step Up to the Microphone, 1998: certificat RIAA Gold
  • Take Me To Your Leader, 1996 - Certificat RIAA Gold
  • Going Public, 1994 - Certificat RIAA Gold
  • No avergonyit, 1992
  • Boys will be boyz, 1991
  • Hell Is For Wimps, 1990
  • Llegeix tot sobre això, 1988
  • He's Coming Back, 1987

Singboys de ràdio # 1:

  • "Tornat a néixer"
  • "Camí més enllà de mi"
  • "Salva la teva vida"
  • "Alguna cosa bonica"
  • "Tu ets el meu rei (Love Amazing)"
  • "Ell regna"
  • "Milions de peces"
  • "Ets tu"
  • "Joia"
  • "Entretenint Àngels"
  • "Woo Hoo"
  • "Creure"
  • "Pujar al micròfon"
  • "Porta'm al teu líder"
  • "Realitat"
  • "Deixa-ho anar"
  • "Bon material"
  • "Beautiful Sound"
  • "Brilla"
  • "Cosa de l'Esperit"
  • "Veritat i conseqüències"
  • "Real cosa bona"
  • "No fa vergonya"
  • "Un cor"

Premis i altres suports

No han estat només a les nostres ràdios. Newsboys ha estat presentat a la televisió i a la impressió.

Característiques del televisor:

  • "CBS Sunday Morning"
  • "Notícies del CNN"
  • "Crook & Chase"
  • "Entreteniment aquesta nit"
  • "Bon dia Amèrica"
  • "Bon dia a Austràlia"
  • "Línia nocturna Austràlia"
  • "WGN Morning Show"
  • CBN
  • CNBC
  • Daystar TV
  • E!
  • ESPN II
  • Vida Avui
  • Concert PAX
  • PBS
  • VH1

Funcions d'impressió:

  • Xarxa d’Àlbums
  • República d’Arizona
  • Tribuna de Chicago
  • Dallas Morning News
  • Detalls
  • Premsa lliure de Detroit
  • ELLE - australià
  • Entreteniment setmanal
  • Forbes
  • Reproductor de guitarra
  • ACCESSOS
  • Los Angeles Times
  • Bateria moderna
  • Diari de Motorcross
  • Newsweek
  • Pollstar
  • RayGun
  • Pedra rodant
  • Crònica de San Francisco
  • Sydney Morniing Herald
  • Adolescent
  • Adolescents
  • L’australiana
  • EUA Avui

Premis Newsboys:

  • 2003 - Elecció del lector de la revista CCM - Artista favorit de l'any
  • 2000 - Cantautor de l'Any Cristià de SESAC (Peter Furler)
  • 1999 - Premi Billboard Music Video - Millor vídeo CCM ("Entertaining Angels")
  • 1999 - Premis del sondeig del lector de la revista CCM - Cançó preferida ("Entertaining Angels") i intèrprets en directe preferits
  • 1999 - Crosswalk.com Internet Poll Awards - Cançó preferida ("Entertaining Angels") i vídeo favorit ("Entertaining Angels")
  • 1999 - Premi Internacional Angel - Vídeo ("Entretenint Àngels")
  • 1999 - Premis Dove - Vídeo musical de forma curta ("Entertaining Angels")
  • 1998 - Premi de la música de Nashville - Àlbum CCM favorit ( Pas a dalt al micròfon )
  • 1997 - Premis Dove - Packaging musical enregistrat ( Take Me To Your Leader )
  • 1995 - Premi Internacional Angel - Vídeo ("Brillantor")
  • 1995 - Premis Dove - Single Recorded Rock ("Shine")
  • 1995 - Premis Dove - Àlbum de rock ( Public Going )

A més d’aquestes nombroses victòries, Newsboys també ha rebut 17 nominacions més al premi Dove i quatre nominacions al Grammy.

Història i creences dels valsians

Història i creences dels valsians

Quakers Història

Quakers Història

Les millors emissores de ràdio cristiana per a adolescents

Les millors emissores de ràdio cristiana per a adolescents