https://religiousopinions.com
Slider Image

Newsboys Biografia

Els periodistes formats el 1985 a Mooloolaba, Austràlia per Peter Furler i George Perdikis.

Noticiaris als primers dies

Durant els dos primers anys després de formar-se, la banda que actualment coneixem com a Newsboys es deia The News, i van tocar espectacles als soterranis de les esglésies i als pubs de la seva natal Austràlia. Van publicar un disc indie i això va ser suficient per cridar l'atenció de Refuge Communications. Després de signar amb Refuge el 1987, van venir als Estats Units i van canviar el seu nom a The Newsboys per evitar conflictes amb Huey Lewis i les notícies.

Jornades d’etiquetes importants

El 1990, el grup va signar amb Star Song i va llançar els seus propers set àlbums amb el segell. Per l'àlbum número tres, la banda estava cridant l'atenció. Una col·laboració amb el músic, compositor i productor Steve Taylor els va portar al següent nivell. EMI / Sparrow va comprar Star Song i la nova força motriu va ajudar a empènyer la banda encara més lluny.

Membres de Newsboys

  • Jody Davis - guitarra
  • Michael Tait: vocal
  • Jeff Frankenstein: claus
  • Duncan Phillips: bateria

Ex-membres de Newsboys

  • Peter Furler - bateria seguida de vocals (1985 - 2009) - Peter és un artista solista d’èxit
  • George Perdikis - guitarra (1985 - 1990)
  • John James - vocals (1986 - 1998) - John és evangelista i cofundador de i-REACH International
  • Sean Taylor - baix (1986 - 1994) - Sean és ara professor
  • Phil Yates - guitarra (1987 - 1989) -
  • Corey Pryor - claus (1989 - 1990 i 1991 - 1993) - Corey torna a Austràlia, treballant com a productor, director musical i consultor.
  • Jonathan Geange - guitarra (1990 - 1991) - Jonathan ensenya guitarra a través de SupaStarGuitar
  • Vernon Bishop - guitarra (1991 - 1992)
  • Kevin Mills - baix (1994 - 1995) - Mort el 3 de desembre del 2000 després d'un accident de moto
  • Phil Joel (Urry) - baix (1995 - 2006) - Després d'una exitosa carrera en solitari, Phil i la seva dona van fundar el ministeri deliberatPeople
  • Bryan Olesen - guitarra (2003 - 2006) - Bryan és membre fundador de VOTA
  • Paul Colman - guitarra (2006 - 2009) - Paul és un artista solista d’èxit

Discografia

  • Al·leluia per a la creu, 2014
  • Reinicieu, 2013
  • God Not Dead, 2011
  • Nadal! - EP de Newsboys Holiday, 2010
  • Born Again, 2010
  • A les mans de Déu, 2009
  • newsboys en directe: Houston We Are GO, 2008
  • The Greatest Hits, 2007
  • Anar | Remixat, 2007
  • Va, 2006
  • Reigns: The Worship Collection, 2005
  • Devoció, 2004
  • Adoració: The Worship Album, 2003 - Certificat RIAA Gold
  • Prospera, 2002
  • Shine - The Hits, 2000 - Certificat RIAA Gold
  • LoveLibertyDisco, 1999
  • Step Up to the Microphone, 1998: certificat RIAA Gold
  • Take Me To Your Leader, 1996 - Certificat RIAA Gold
  • Going Public, 1994 - Certificat RIAA Gold
  • No avergonyit, 1992
  • Boys will be boyz, 1991
  • Hell Is For Wimps, 1990
  • Llegeix tot sobre això, 1988
  • He's Coming Back, 1987

Singboys de ràdio # 1:

  • "Tornat a néixer"
  • "Camí més enllà de mi"
  • "Salva la teva vida"
  • "Alguna cosa bonica"
  • "Tu ets el meu rei (Love Amazing)"
  • "Ell regna"
  • "Milions de peces"
  • "Ets tu"
  • "Joia"
  • "Entretenint Àngels"
  • "Woo Hoo"
  • "Creure"
  • "Pujar al micròfon"
  • "Porta'm al teu líder"
  • "Realitat"
  • "Deixa-ho anar"
  • "Bon material"
  • "Beautiful Sound"
  • "Brilla"
  • "Cosa de l'Esperit"
  • "Veritat i conseqüències"
  • "Real cosa bona"
  • "No fa vergonya"
  • "Un cor"

Premis i altres suports

No han estat només a les nostres ràdios. Newsboys ha estat presentat a la televisió i a la impressió.

Característiques del televisor:

  • "CBS Sunday Morning"
  • "Notícies del CNN"
  • "Crook & Chase"
  • "Entreteniment aquesta nit"
  • "Bon dia Amèrica"
  • "Bon dia a Austràlia"
  • "Línia nocturna Austràlia"
  • "WGN Morning Show"
  • CBN
  • CNBC
  • Daystar TV
  • E!
  • ESPN II
  • Vida Avui
  • Concert PAX
  • PBS
  • VH1

Funcions d'impressió:

  • Xarxa d’Àlbums
  • República d’Arizona
  • Tribuna de Chicago
  • Dallas Morning News
  • Detalls
  • Premsa lliure de Detroit
  • ELLE - australià
  • Entreteniment setmanal
  • Forbes
  • Reproductor de guitarra
  • ACCESSOS
  • Los Angeles Times
  • Bateria moderna
  • Diari de Motorcross
  • Newsweek
  • Pollstar
  • RayGun
  • Pedra rodant
  • Crònica de San Francisco
  • Sydney Morniing Herald
  • Adolescent
  • Adolescents
  • L’australiana
  • EUA Avui

Premis Newsboys:

  • 2003 - Elecció del lector de la revista CCM - Artista favorit de l'any
  • 2000 - Cantautor de l'Any Cristià de SESAC (Peter Furler)
  • 1999 - Premi Billboard Music Video - Millor vídeo CCM ("Entertaining Angels")
  • 1999 - Premis del sondeig del lector de la revista CCM - Cançó preferida ("Entertaining Angels") i intèrprets en directe preferits
  • 1999 - Crosswalk.com Internet Poll Awards - Cançó preferida ("Entertaining Angels") i vídeo favorit ("Entertaining Angels")
  • 1999 - Premi Internacional Angel - Vídeo ("Entretenint Àngels")
  • 1999 - Premis Dove - Vídeo musical de forma curta ("Entertaining Angels")
  • 1998 - Premi de la música de Nashville - Àlbum CCM favorit ( Pas a dalt al micròfon )
  • 1997 - Premis Dove - Packaging musical enregistrat ( Take Me To Your Leader )
  • 1995 - Premi Internacional Angel - Vídeo ("Brillantor")
  • 1995 - Premis Dove - Single Recorded Rock ("Shine")
  • 1995 - Premis Dove - Àlbum de rock ( Public Going )

A més d’aquestes nombroses victòries, Newsboys també ha rebut 17 nominacions més al premi Dove i quatre nominacions al Grammy.

Projectes d’Artesania de Lammas

Projectes d’Artesania de Lammas

Qui és el servent que pateix?  Isaïes 53 Interpretacions

Qui és el servent que pateix? Isaïes 53 Interpretacions

Culte sintoista: tradicions i pràctiques

Culte sintoista: tradicions i pràctiques